Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Николай Михайлов – Denkstatt България

Николай Михайлов е консултант по устойчивo управление на ресурсите в denkstatt България – консултантска компания, която помага на бизнеса да управлява въздействието си върху природния, социалния и човешкия капитал.

Професионалната му експертиза е базирана на реализирани проекти, основно в български и международни компании, но също така и в местната власт. Работи в Столична община като Старши експерт в Дирекция Управление на Отпадъците, а преди това – като експерт в най-голямата организация за оползотворяване на опаковки – Екопак България. В denkstatt България работи по проекти, свързани с европейските политики за кръгова икономика, съответствие с българското екологичното законодателство, оптимизация на ресурсната ефективност и алтернативни горива.

Николай е Бакалавър по Европейска политика и Магистър по Регионална и екологична политика от Aberystwyth University, Великобритания, както и Магистър по Управление на околната среда от Aalborg Universitet, Дания. Също така притежава следдипломна квалификация за Оценка на въздействието на законодателството от СУ „Климент Охридски“.

Website

Shares