Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

За събитието

Конференция „Да печелим от отпадъци“ ще се проведе на 14 юни 2018 г., в Бест Уестърн Хотел „Експо“, гр. София. В събитието ще вземат участие представители на бизнеса, които ще споделят успешните си бизнес практики. Конференцията е насочена също така към представителите на различните промишлени производства в страната, към общините, но и към отделните еко мислещи хора.
Темата е изключително актуална не само заради производството, което генерира отпадъчни продукти, но и заради поставени нормативни изисквания за рециклиране. По време на събитието участниците ще се запознаят не само с правната рамка и нормативните изисквания, но и с примери от развитите индустриални държави, които отдавна печелят от преработката на отпадъците си.
Събрани на едно място, представителите на всички заинтересовани страни ще търсят общи решения за добиване на дивидент от обработката на отпадъците или намаляването им у нас. България също може да сподели своя опит – думата ще вземат представители на успешния бизнес, за да представят своите добри практики.
Присъствието на такъв тип събитие е отлична възможност за създаване на нови контакти, които да се превърнат в печеливши бизнес партньорства.
Информацията за провеждането на конференцията ще достигне до широката аудитория благодарение на предвидените партньорства с водещи електронни и печатни медии, които ще популяризират събитието.

Shares