Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Предстоящо работно посещение на представители на адвокатурата в Страсбург

Работно посещение на представители на българската адвокатура в Страсбург ще се състои през м. Октомври 2018 г. В момента екипът на DMI Events работи върху подготовка на програмата и логистичното обезпечаване на визитата.

След изключително успешното посещение на група от 40 адвокати, което организирахме миналия сезон, при предстоящото посещение ще бъде запазен форматът на срещи за обмяна на опит с френските колеги и срещи в някои от институциите на Европейския съюз,  разположени в града.

В програмата ще бъде включено посещение на заседание на Европейския парламент и среща с членове на отделните комисии – по права на човека; правни въпроси; граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи и по конституционни въпроси.

Предвидено е и време за обиколка на основните забележителности на града. Страсбург е столицата на региона Елзас във Франция. Разположен е на бреговете на река Ил. Историческият център на града е включен в списъка на ЮНЕСКО.

В Страсбург, освен разположените там институции на ЕС, могат също да бъдат посетени няколко средновековни църкви като готическата катедрала Нотр-Дам и църквата Свети Тома, в която се намира орган, на който е свирил Волфганг Амадеус Моцарт.

Shares