Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Международна конференция по напредъка „Работим за бъдещето“ и Международна заключителна конференция за Министерство на правосъдието

Международна конференция по напредъка „Работим за бъдещето“ и Международна заключителна конференция – и двете по Програма БГ 15 „Корекционни услуги включително без прилагане на мерки за задържане” на Норвежкия финансов механизъм 2009-2014 г., изпълнявани от Министерство на правосъдието, бяха организирани от екипа на DMI events.

В конференцията за напредъка взеха участие общо 77 души – гости, лектори, модератори и екип по Програмата- представители на Европейски съвет, представители на правосъдната и правораздавателна система на Литва, Чехия, Норвегия, Румъния и България. Събитието се състоя в хотел „Рила“ – Боровец, като екипът ни осигури цялостната организация и логистика: трансфери от летище София до хотела и обратно, настаняване, зала със съответното техническо обезпечаване и озвучаване, регистрация и раздаване на информационни и промоционални материали, заснемане, както и съответното изхранване и кафе-паузи.

Международна заключителна конференция по Програма БГ 15 „Корекционни услуги включително без прилагане на мерки за задържане” на Норвежкия финансов механизъм 2009-2014 г. се проведе на 14 – 15 декември, 2018 г. в хотел Рила, к.к. Боровец. Участие взеха общо 72 човека — гости, лектори, модератори и екип по Програмата: представители на Европейски съвет, както и на съдебната система на Норвегия, Чехия, Литва, Румъния и България. Екипът ни осигури цялостната организация и логистична обезпеченост за провеждане на събитието – трансфери от летище София до хотела и обратно, настаняване, осигуряване на зала със съответното техническо обезпечаване и озвучаване, регистрация на участниците и раздаване на информационни и промоционални материали, заснемане, както и съответното изхранване и кафе-паузи.

Shares