Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

За събитието

Фестивалът на спорта, здравето и свободното време „Здрав дух и здраво тяло“ ще се състои в рамките на два дни – 28 и 29 юли 2018 г., на открито в гр. Бургас. Домакин на събитието е община Бургас.
Събитието е изцяло посветено на здравословния начин на живот. Разбира се, основна част от него са правилно избраният спорт – според индивидуалните потребности и възможности, както и балансираното хранене. Третият елемент от тази комбинация е здравият дух, за който също ще се погрижим.
Пространството около Пантеона е основното място, където ще се случат фестивалните мероприятия. Жителите и гостите на гр. Бургас ще могат да видят и участват във всички събития, свързани с постигане на целта, която ни съпътства постоянно в ежедневието ни – да постигнем баланса в грижата за духа и тялото си.
Посетителите ще имат възможност, абсолютно безплатно, да се включат в различни спортни занимания, в уъркшопове за личностно и духовно усъвършенстване. Фестивалът е мястото, където различни фирми и организации ще могат да представят своята дейност или продукти, посветени на здравословния начин на живот – предвидили сме специално обособени за целта шатри.
Децата ще могат да се включат в някои от старите български игри, добре познати на техните баби и дядовци – така ще протегнем ръка на традицията, която е изключително важна за нашия бит и култура.
Къде се е чуло и видяло фестивал без музика и песни? И в двата дни ще има изпълнения на традиционен български фолклор, ще има демонстрации по аржентинско танго, а за отличното настоение ще се погрижат актуални музикални изпълнители. В последния ден на фестивалната програма гостите ще могат да се включат в традиционно българско хоро, с което ще завърши програмата на фестивала.

Shares