Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Екипът на DMI events организира обучение на 545 кметове, зам. кметове и общински съветници от шестте района за планиране

Екипът на DMI events организира обучение на 545 кметове, зам. кметове и общински съветници от шестте района за планиране. Събитията бяха реализирани по договор с Националното сдружение на общините в Република България, по проект „Укрепване на капацитета на НСОРБ и българските общини чрез сътрудничество с местните власти в Норвегия”, финансиран по Програма BG 11 “Изграждане на капацитет и институционално сътрудничество“, финансирана чрез Норвежкия финансов механизъм 2009 – 2014.

Екипът ни осигури пълното логистично обезпечаване на събитията – хотелско настаняване в 4-звездни хотели, конферентни зали и техническо обезпечаване, информационни материали за всеки участник, както и съответните кафе паузи, обеди и вечери.

Обученията се състояха в: гр. Пловдив – двудневно събитие за 120 души; двудневно обучение в гр. Бургас за 72 участници; обучение в рамките на два дни за общините от Северен централен район за 69 участници, състояло се в гр. Русе; дведневно обучение за кметове, зам. кметове и общински съветници от Североизточен район за 79 души, състояло се в гр. Варна; обучение в два дни за общините от Югозападен район за 103-ма кметове, зам. кметове и общински съветници, състояло се в гр. Благоевград и двудневно обучение за общините от Северозападен район за 102 души, състояло се в гр. Плевен.

Shares