Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Искаме ли да живеем в „пластмасов свят“? Как да намалим текстилният излишък? Трябва ли да избягаме от разширената отговорност на производителя? Как отпадъците пораждат бизнес възможности и създават потенциал за печеливши дейности? Това са панелите в третото издание на събитието за срещи, печеливши партньорства и дискусии „Да печелим от отпадъци“ 3.0.

В есенното издание на форума Вие гостите ще бъдете участници в панелите и ще научите за коварството на пластмасовите опаковки и тяхното влияние върху околната среда и хората, и как бизнеса се справя с този проблем. С представители на текстилната индустрия ще коментираме оpганизацията и cтpyктypата за събиране и рециклиране на текстилни отпадъци и какви са ползите от това за бизнеса? Лекторите на събитието ще ни представят алтернативни решения на тези и други проблеми свързани с управлението на отпадъците. Дали чрез разширената отговорност на производителя ще се въздейства благоприятно върху околната среда и какви са икономическите ползи за производителите и търговците.

Присъствието на такъв тип събитие е отлична възможност за създаване на нови контакти, които да се превърнат в печеливши бизнес партньорства.

Работни панели

Как отпадъците пораждат бизнес възможности и създават потенциал за печеливши дейности?

Да се освободим от пластмасата./Искаме ли да живеем в „пластмасов свят“?

Как да намалим текстилният излишък?

Трябва ли да избягаме от разширената отговорност на производителя?

Shares