Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Image Alt

За Нас

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sedeiusmod.ipsum dolor Tur adipiscing elit, sed do eiusmod.

Накратко .

Събитията, които екипът на DMI events организира, са с изцяло практическа насоченост. В зависимост от типа си, те са насочени към различни целеви групи: представители на бизнеса, на държавната администрация, на общините, различни младежки организации и др. При подготовката на всяко събитие внимателно подбираме най-подходящите лектори и партньори, за да постигнем възможно най-добри резултати за участниците. Всеки регистриран посетител получава пакет информационни материали с богато съдържание по темите на презентациите, както и достъп до онлайн ресурси. Всяко от бизнес ориентираните ни събития ни има специален networking панел – по време на предвидените кафе паузи, съдействаме на участниците да установят полезни контакти, които да се развият в успешни партньорства. Компаниите, участващи в нашите събития, имат възможност да представят сферата на своята дейност и услуги, да установят контакт с бъдещи клиенти и партньори. Представителите на общините и обществените организации могат да се срещнат със свои контрагенти. Експертите могат да обменят опит и добри практики. Интерактивните събития, които организираме, са шанс за участниците да получат нови знания, да развият нови умения и да се забавляват.
N

Интегрирано

Разработваме цялостна концепция за провеждане на събитието с внимание към всеки детайл и акцент върху добавената стойност за клиента.

v

Оперативно

Реагираме максимално бързо при комуникацията с партньор, като предлагаме високо качество и конкурентна цена.

c

Индивидуално

Всяко събитие има персонален мениджър, който е отговорен за цялостната организация – от първоначалната среща, до успешното приключване.

Фактите .

Започнахме през 2011 година като компания, предлагаща интегрирани маркетингови услуги. Реализирали сме събития в 179 локации в България и Европа. Над 12 000 души са ползвали услугите ни в сферата на конгресен туризъм и логистика. Изминали сме повече от 1 000 000 км. по пътищата на България и Европа, организирайки различни събития. Екипът ни се състои от 25 професионалисти покриващи събитията от А до Я. Разполагаме със собствена офис и логистична база, разположена на територия от близо 3 декара в София. Притежаваме лиценз за туроператор и туристически агент. Всички наши основни дейности се извършват под Стандарт за качество ISO 9001:2015 (БДС EN ISO 9001:2015). Материалите за събитията изработваме в собствена печатна база като 2 000 000 метра е приблизителната дължина на отпечатани рекламни материали за организирани от нас събития.

Shares